Logotipo Ricardo Ortega & Asociados WEB

Montiel House

For this interior design project, we took the base of the original architectural design of the house.
The common areas of the main floor are interconnected, opting to unify materials and give a
sense of spatial continuity that encourages coexistence and family interaction.

The night area has been personalized for each of its inhabitants in order to create their own
comfort for each of them. The basement has been treated as a more playful space where you
can receive visits from family and friends without disturbing the noble area of the house and
enjoy those moments to share..

As for the materials, we have chosen to use those of good quality, durability and easy to
maintain, providing a modern and elegant aesthetic that will last over time.

The furniture is functional and with simple lines, mainly using wood and lacquer. The neutral
colors and natural tones have helped us to create a tranquility and relaxation feeling in the
home.